Estetikom nameštaj

Proizvodnja nameštaja
 » O nama

Preduzeće RK a.d. je privatno akcionarsko društvo čiji su akcionari članovi porodice Katančević, gde oni čine i osnovu zaposlenog kadra. Jedan od osnovnih proizvodnih programa preduzeća RK a.d. Odžaci je otpočeo još 1992. godine i to je proizvodnja ESTETIKOM nameštaja. Vizija RK a.d. je da bude značajna regionalna kompanija, operativno izvršna, dugotrajna, profitabilna i prepoznatljiva po lepom dizajnu i evropskim standardima kvaliteta.

U cilju dodavanja vrednosti, RK a.d. i ESTETIKOM će kreirati široko prepoznatljivu marku kao osnovno sredstvo za dostizanje ultimativnog cilja – potpunog zadovoljstva i lojalnosti kupaca i potrošača. Samo na ovim osnovama preduzeće želi da stvori profit koji je neophodan uslov rasta i razvoja i ostvarivanja ličnih ciljeva zaposlenih i akcionara. Strategija ESTETIKOM-a usmerena je na razvoj proizvodnog, veleprodajnog i maloprodajnog sistema, kroz jačanje (širenje i modernizaciju) sopstvene proizvodnje, veleprodajne i maloprodajne mreže i stalno unapređenje koncepta sopstvenog razvoja.

Za ESTETIKOM proizvode dobitnici smo bronzane medalje za kvalitet na sajmu nameštaja AMBIJENTA u Novom Sadu 2000. godine i dobitnici povelje DOBAR DIZAJN Privredne komore Vojvodine kao i zlatne medalje za kvalitet Novosadskog sajma.

estetikom-rk-odzaci

novosadski-sajam-medalja